Hírek

A KÖFOP-2.1.5-VEKOP-16 keretében „HR tudásbázis és szakértői hálózat módszertanának kidolgozása” címmel szakmai rendezvény került megrendezésre

Publikálva: 2019. július 24.

A KÖFOP-2.1.5-VEKOP-16-2016-00001 azonosítószámú, „A versenyképes közszolgálat személyzeti utánpótlásának stratégiai támogatása” című kiemelt projekt keretében létrejött „Közszolgálati HR rendszerek és tudásbázis fejlesztése” program célja, hogy a közszolgálat egészének tekintetében a – hivatásrendenkénti egységes – foglalkoztatási szabályrendszer, humánerőforrás gazdálkodással, menedzsmenttel kapcsolatos szaktudás, tudományos publikációk, eljárás- és ismeretanyag elérhetősége egy helyen biztosított legyen.

Tovább a teljes cikkre

A KÖFOP-2.1.5-VEKOP-16 projekt keretében „A közigazgatás személyügyi tevékenységeinek változásai a Kormányzati Igazgatási Törvény tükrében” című szakmai rendezvény került megrendezésre

Publikálva: 2019. július 24.

A KÖFOP-2.1.5-VEKOP-16-2016-00001 azonosítószámú, „A versenyképes közszolgálat személyzeti utánpótlásának stratégiai támogatása” című kiemelt projekt szakmai vezetőségének szervezésében 2019. június 20-án „A közigazgatás személyügyi tevékenységeinek változásai a Kormányzati Igazgatási Törvény tükrében” című szakmai esemény a kormányzati igazgatási szervek személyügyi szakterületének vezetőinek, képviselőinek részvételével került megrendezésre, amely rendezvényt a Projekt konzorciumi partnerével, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel közösen tartottunk.

Tovább a teljes cikkre

KÖFOP-2.1.5-VEKOP-16 projekt keretében „A bejövő állomány kétlépcsős, integrált alkalmasság-vizsgálati rendszerének koncepciója (KLIR koncepció) alapvetések és javaslatok megtárgyalása” című szakmai esemény került megrendezésre

Publikálva: 2019. július 24.

A KÖFOP-2.1.5-VEKOP-16-2016-00001 azonosítószámú, „A versenyképes közszolgálat személyzeti utánpótlásának stratégiai támogatása” című kiemelt projekt célja a közszolgálat emberi-erőforrás gazdálkodás menedzsment eszközeinek fejlesztése, valamint az életpályák működtetési feltételeit biztosító kormányzati, szervezeti és személyes közszolgálati kompetenciák fejlesztése.

Tovább a teljes cikkre

A rendvédelmi szervek parancsnokainak továbbképzése a Belügyminisztériumban

Publikálva: 2019. március 4.

A Belügyminisztérium Személyügyi Helyettes Államtitkárságának szervezésében, 2019. január 29-én, a rendvédelmi szervek állományát érintő foglalkoztatási szabályok változásairól, valamint a KÖFOP-2.1.5–VEKOP-16-00001 azonosító jelű, „A versenyképes közszolgálat személyzeti utánpótlásának stratégiai támogatása” című kiemelt projekt végrehajtásával kapcsolatos feladatokról a rendvédelmi szervek parancsnokai részére, miniszteri értekezlettel egybekötött továbbképzés került megrendezésre.

Tovább a teljes cikkre

A 2017/2018-as tanév komplex szakmai vizsgáztatásainak tapasztalatai címmel szakmai rendezvényt szerveztek

Publikálva: 2018. október 12.

A KÖFOP-2.1.5. VEKOP-16-00001 azonosítószámú „A versenyképes közszolgálat személyzeti utánpótlásának stratégiai támogatása” című kiemelt projekt keretében, a rendészet és közszolgálat ágazatba tartozó iskolai rendszerű, a közszolgálati ügyintéző szakképzésben oktatók számára 2018. október 10-én „2017/2018-as tanév komplex szakmai vizsgáztatásainak tapasztalatai címmel” szakmai rendezvény és workshopot tartottak.

Tovább a teljes cikkre

A KÖFOP-2.1.5. VEKOP-16 Projekt keretében „A tehetségmenedzsment útjai” címmel műhelybeszélgetést és workshopot szerveztek a Belügyminisztériumban

Publikálva: 2018. szeptember 15.

A KÖFOP-2.1.5. VEKOP-16 Projekt „A tehetségmenedzsment teljes körű kidolgozása” alpontjának egyik fontos feladata a rendészeti tehetségmenedzsment rendszerének a kidolgozása, melyért a Projekt keretében megalakult Kiválasztási Munkacsoport felel.

Tovább a teljes cikkre

BEFEJEZŐDÖTT A „HELYI VERSENYKÉPESSÉG-FEJLESZTÉSI KUTATÁSI PROGRAM” CÍMŰ PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSA

Publikálva: 2018. március 12.

A Belügyminisztérium a Közigazgatás- és Közszolgáltatás- Fejlesztési Operatív Program KÖFOP-2.3.3-VEKOP-16-2016-00001 „Helyi versenyképesség-fejlesztési kutatási program” című konstrukció keretében 1 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Tovább a teljes cikkre

BEFEJEZŐDÖTT A „HELYI KÖZSZOLGÁLTATÁS INFORMÁCIÓS RENDSZER FEJLESZTÉSE ÉS BEVEZETÉSE - IKIR” CÍMŰ PROJEKT

Publikálva: 2018. március 7.

A Belügyminisztérium a Közigazgatás- és Közszolgáltatás- Fejlesztési Operatív Program KÖFOP-2.3.1-VEKOP-16 „Helyi közszolgáltatás információs rendszer fejlesztése és bevezetése” című konstrukció keretében 4 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült. A projekt stratégiai célja az volt, hogy olyan integrált működési és informatikai rendszer jöjjön létre, amely lehetővé teszi, hogy a jövőben az ország összes településére kiterjedően olyan információk álljanak rendelkezésre, amelyek a helyi közszolgáltatások nyomon követését, elemzését és értékelését támogatják.

Tovább a teljes cikkre

A versenyképes közszolgálat személyzeti utánpótlásának stratégiai támogatása

Publikálva: 2018. január 22.

A Belügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közösen indította el azt a 6,5 milliárd forint európai uniós, vissza nem térítendő támogatásból megvalósuló, 2020 végéig tartó projektet, amelynek célja a közszolgálat emberi-erőforrás gazdálkodás menedzsment eszközeinek fejlesztése, az életpályák működtetési feltételeit biztosító kormányzati, szervezeti és személyes közszolgálati kompetenciák fejlesztése.

Tovább a teljes cikkre

Közbeszerzési konferenciát tartott a Belügyminisztérium

Publikálva: 2015. november 26.

A Belügyminisztérium, mint a Szolidaritási Alapok, valamint a Belső Biztonsági Alap és a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alapok Felelős Hatósága az európai uniós finanszírozásból megvalósuló projektek végrehajtása során kiemelten fontosnak tartja, hogy a közbeszerzési eljárások előkészítésében és lebonyolításában résztvevő munkatársak naprakész tájékoztatást kapjanak a közbeszerzések gyakorlati kérdései tekintetében.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Főoldal

Navigáció